Antena 3 Actualitate Doctorița de 38 de ani din Constanţa și-ar fi luat viața cu o supradoză de analgezic

Doctorița de 38 de ani din Constanţa și-ar fi luat viața cu o supradoză de analgezic

de Gabriel Dano    |    26 Apr 2021   •   17:34
Doctorița de 38 de ani din Constanţa și-ar fi luat viața cu o supradoză de analgezic

Doctorița din Constanța găsită fără suflare în cabinet a murit din cauza unei supradoze de analgezic.

Vorbim de un stop cardio-respirator survenit pe fondul unei intoxicații cu o substanță necunoscută, un analgezic opioid, potrivit unor surse din anchetă, folosit de obicei în tratamentul durerilor cronice și severe eliberat doar pe baza de rețetă specială pentru substanțe narcotice.

"Depășirea dozei recomandate duce la probleme respiratorii, comă și deces, iar doza letală este de aproximativ 2-3 miligrame pentru cele mai multe persoane. Doctorița în vărstă de 38 de ani a fost găsită ieri dimineață de către colegi decedată într-o cameră dintr-o clinică privată, acolo unde fusese de gardă întreaga noapte, iar lângă trupul neînsuflețit polițiștii au găsit două seringi goale.

Se pare că femeia își injectase un cocktail medicamentos din care făcea parte și acest analgezic opioid. Decesul medicului este considerat moarte suspectă, însă polițiștii par să aibă suficiente probe pentru a merge pe varianta sinucederii. Doctorița era căsătorită și avea o fetiță", a transmis corespondentul Antena 3 Cătălina Buzoianu.

Mesajul emoționant publicat cu câteva zile înainte de doctorița moartă

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoţionant în memoria unui reputat medic din Constanţa, răpus în urmă cu un an de COVID-19.

"A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri....

Ne e greu fara dumneavoastră,să știți....

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni.... Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească... In noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie", scria Loredana Chircu, în urmă cu trei zile.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close