Antena 3 CNN Actualitate S-a prăbuşit tavanul din Carrefour Vitan: "Am crezut că a fost cutremur, ne-am speriat rău" (VIDEO)

S-a prăbuşit tavanul din Carrefour Vitan: "Am crezut că a fost cutremur, ne-am speriat rău" (VIDEO)

S-a prăbuşit tavanul din Carrefour Vitan: "Am crezut că a fost cutremur, ne-am speriat rău" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: dorador.ro
16 Sep 2010   •   13:03

Incident grav la magazinul Carrefour din cartierul Vitan din Bucureşti. Complexul comercial a fost evacuat, după ce tavanul fals de la primul etaj al magazinului s-a prăbuşit din zona scărilor rulante. Potrivit primelor informaţii, nu au existat victime. La faţa locului au fost trimise 11 echipaje ale ambulanţei, care nu au fost nevoite să acorde asistenţă medicală. O a doua prăbuşire s-a produs în momentul în care serviciile de intervenţie au început să evalueze prima prăbuşire a tavanului fals.

Potrivit unui martor al incidentului, atât angajaţii cât şi cumpărătorii au fost evacuaţi din magazin. Incidentul a provocat panică printre persoanele aflate în hipermarket. ?A căzut tot tavanul. Am crezut că a fost cutremur, ne-am speriat rău. Nu mai ştiam ce să facem. Noroc că nu era aglomeraţie. Noroc că am scăpat cu viaţă?, a declarat o femeie aflată în magazin în momentul incidentului.

MARTOR AL INCIDENTULUI: NOROC CĂ AM SCĂPAT CU VIAŢĂ

O a doua prăbuşire a avut loc la complexul comercial Carrefour Vitan, chiar în momentul în care serviciile de intervenţie şi echipajele de ambulanţă au început să evalueze prima prăbuşire a tavanului fals, informează surse oficiale citate de Mediafax. Echipajele ambulanţelor nu au fost nevoite să acorde asistenţă medicală.

Cristian Popescu Piedone,  primarul sectorului 4, a declarat că este afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi de plafon fals şi că structura de rezistenţă nu a fost avariată. Edilul a adăugat că prăbuşirea s-a produs după principiul dominoului, o placă fiind prima care a căzut, urmată de toate celelalte de pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Primarul a mai precizat că accidentul s-a produs la etaj, o zonă mai puţin circulată şi a recunoscut că, dacă incidentul ar fi avut în week-end, s-ar fi înregistrat un adevărat dezastru.

IMAGINI SURPRINSE LA SCURT TIMP DE LA PRĂBUŞIREA TAVANULUI:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Capitală ambulanta prabusire
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close