Antena 3 CNN Actualitate S-au cunoscut pe Facebook şi el a filmat-o în timp ce făceau sex. Apoi, a ameninţat-o că pune imaginile pe internet. CE A URMAT

S-au cunoscut pe Facebook şi el a filmat-o în timp ce făceau sex. Apoi, a ameninţat-o că pune imaginile pe internet. CE A URMAT

S-au cunoscut pe Facebook şi el a filmat-o în timp ce făceau sex. Apoi, a ameninţat-o că pune imaginile pe internet. CE A URMAT
de O.P.    |    28 Mar 2014   •   05:30

Se spune că dragoste cu forţa nu se poate. Pare a fi şi cazul unei tinere din oraşul Topoloveni, judeţul Argeş, care a fost sechestrată şi şantajată de iubitul pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare.

Fata se despărţise de el numai că bărbatul voia să continue relaţia aşa că a anunţat-o că a filmat-o în timpul unei partide de sex şi că va posta imaginile pe internet.

Ca să nu facă totuşi asta, fata mai trebuia să-oi ofere o noapte de plăceri. Fata a acceptat până când în apartament a apărut un amic al bărbatului, dornic şi el să facă sex cu tânara. Acum, cei doi dau explicaţii poliţiştilor.Tânărul din Topoloveni a cunoscut-o pe eleva de 18 ani pe o reţea de socializare. Au început o relaţie care însă a durat doar câteva săptămâni.

Bărbatul s-a dovedit a nu fi la fel de romantic pe cât fusese când trimitea inimioare virtuale aşa că fata a pus punct idilei. Atunci tânărul a ameninţat-o că postează pe internet un filmuleţ în care cei doi erau în ipostaze intime.

Bărbatul i-a cerut fostei iubite să mai petreacă o noapte alături de el ca să nu publice filmuleţul compromiţător. Fata a acceptat, însă în apartament a apărut şi un amic al bărbatului, dornic şi el de plăceri cu tânăra. Când fata a refuzat, acesta a blocat uşa apartamentului. După minute-n şir de negocieri, fata l-a convins să o lase să plece şi s-a dus direct la poliţie.

Anchetatorii au cerut pentru cei doi şi mandate de arestare preventivă pentru şantaj şi lipsire de libertate şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close