x close

S-au jucat cu chibriturile şi au făcut scrum casa bunicilor

de A.B.    |    09 Iun 2015   •   09:06
S-au jucat cu chibriturile şi au făcut scrum casa bunicilor 816 Foto: Agerpres
Joaca unor copii a distrus o gospodărie dintr-un sat din Brăila. Copiii, lăsaţi nesupravegheaţi în curtea bunicilor, s-au jucat cu focul şi o scânteie a fost de ajuns ca să aprindă grajdul, magaziile şi două maşini aflate în garaj. Flăcările s-au extins şi la casa unui vecin. A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările.

Copiii, de 5 şi 6 ani, erau acasă doar cu bunicii şi se jucau cu chibriturile într-o şură din spatele casei. Paiele s-au aprins imediat şi flăcările au cuprins toată gospodăria. Focul a cuprins totul. Au ars hambarele, două maşini din garaj, păsările şi mai multe animale. Proprietarii au reuşit să salveze calul, vaca şi un autoturism.

Trei echipaje de pompieri, ajutaţi de săteni s-au străduit sa stinga incendiul, mai ales că focul s-a extins şi la gospodăria unui vecin. Proprietara, cardiacă şi bolnavă de diabet, a făcut un atac de panică, iar soţul ei a suferit arsuri. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Părinţii copiilor ar putea fi amendaţi pentru că nu i-au supravegheat.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati