Antena 3 CNN Actualitate SALARIUL MINIM. Surse: Guvernul va susține ca salariul să fie majorat cu 7,2%

SALARIUL MINIM. Surse: Guvernul va susține ca salariul să fie majorat cu 7,2%

SALARIUL MINIM. Surse: Guvernul va susține ca salariul să fie majorat cu 7,2%
Sursa foto: Foto: gov.ro
26 Noi 2019   •   09:14

SALARIUL MINIM.  Informaţie în exclusivitate despre majorarea salariului minim. Surse din Guvern spun că Executivul va susţine, în cadrul discuţiior de azi cu patronatele, sindicatele şi BNR, varianta ca salariul să fie majorat cu 7,2%, adică o creştere netă de 83 de lei. 

SALARIUL MINIM.  În plus, de la 1 ianuarie, ar dispărea salariul minim diferenţiat pentru studii superioare şi medii.

SALARIUL MINIM.  Marţi va avea loc prima întrevedere în format tripartit. Guvernul ar lua în calcul 3 variante pentru majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2020. 

SALARIUL MINIM.  Antena 3, a prezentat, pe surse, care ar fi scenariul pe care l-ar agrea Cabinetul Orban şi pe care îl va susţine, cu prioritate, în discuţiile cu sindicatele şi patronatele. Scenariul ar fi o creştere de 7,2%, deci o creştere netă de 83 de lei şi brută cam de 104 lei.

SALARIUL MINIM.  De la 1 ianuarie ar dispărea salariul minim diferenţiat pentru studii superioare şi medii şi să îngheţe salariul minim din construcţii la 3.000 de lei.

SALARIUL MINIM.  Premierul Ludovic Orban declara duminică că, probabil, nu săptămâna aceasta o să aprobe Cabinetul său HG-ul de majorare, ci săptămâna viitoare, astfel încât şi mediul de afaceri şi angajaţii să ştie cu cât va creşte salariul minim. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close