Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Adina Alberts, despre noile restricţii: "Putem să ieşim din pandemie, dar nu se doreşte. În alte state nu este niciun val trei COVID"

Dr. Adina Alberts, despre noile restricţii: "Putem să ieşim din pandemie, dar nu se doreşte. În alte state nu este niciun val trei COVID"

Medicul Adina Alberts a comentat în exclusivitate în cadrul emisiunii "Esenţial" moderată de Ana Maria Roman la Antena 3, despre noile restricţii de circulaţie de la orele 22:00, impuse de guvern în contextul valului trei al pandemiei cu COVID-19.

Dr. Adina Alberts, despre noile restricţii: "Putem să ieşim din pandemie, dar nu se doreşte. În alte state nu este niciun val trei COVID"
Sursa foto: Facebook Adina Alberts
de Claudia Popovici    |    10 Mar 2021   •   16:21

Întrebată cum vede acest nou prag prinvind restricţiile de circulaţie de la ore 22:00, medicul Adina Alberts a precizat că nu are niciun beneficiu. Mai mult ea consideră ca noi am fi putut ieşi definitiv din pandemie, dar acest lucru nu se doreşte.

"Mi se pare că este o modificare ce nu are niciun fel de beneficiu, poate doar în plan psihologic pentru că înțelegem cu toții că stăm mult mai rău decât am stat până acum și trebuie să facem niște modificări. Această modificare după mine nu va avea nici un impact", este de părere medicul Alberts.

Dr. Adina Alberts: "Am fi putut ieşi de mult din pandemie, dar nu se doreşte"

De altfel, eu sunt adepta faptului că noi, cu toții, am traversat pandemia, suntem undeva ieșiți din ea și cu încă două, trei lucruri implementate am fi fost de mult ieșiți din această pandemie dar nu se dorește. Eu sunt cea care susțin cu tărie că nu avem nici un fel de probleme", a mai spus medicul Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts: "La alte state nu se schiţează niciun val trei COVID"


M-am uitat pe platforma oficială, unde toate statele raportează numărul de noi cazuri și, vă rog să mă credeți că în afară de Germania unde este schițată o ușoară pantă ascendentă alte state nu au nici un fel de panda ascendentă nu există niciun val trei", a spus medicul Adina Alberts la Antena 3.

×
Subiecte în articol: pandemie restriciţii Esential
Parteneri
Data la care intră pensiile în luna octombrie 2023!
x close