Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Medici urologi renumiți dau consultații în România

Medici urologi renumiți dau consultații în România

Medici urologi renumiți dau consultații în România
Sursa foto: Foto: captură video Antena 3
de S.T.    |    08 Dec 2016   •   11:52

Medici renumiţi din Europa dau consultaţii urologice la Clinica Medicală Victor Babeş. Acţiunea face parte dintr-o campanie internaţională de luptă împotriva cancerului de prostată.

Aici, pacienţii pot beneficia de investigaţii şi tratament la standarde înalte.

Echipa care a sosit la Bucureşti asigură periodic consultații de specialitate în centrele universitare din Europa şi Statele Unite ale Americii.

Profesorul universitar doctor Bob Djavan este membru în comitetul știintific al Asociației europene de urologie și acordă consultații timp de câteva zile alături de alți specialiști străini și români la Centrul pentru Diagnostic și Tratament Victor Babeş.

„Vom consulta pacienții din Spitalul Victor Babeș și vom încerca în primul rând să ne ajutăm colegii în privința cazurilor de intervenții chirurgicale. Nu sunt doar eu, este o echipă întreagă de experți, de 10 urologi în diferite specializări pe urologie, laparoscopie urologică, robotică”, a declarat doctorul Bob Djavan.

Colaborarea dintre Fundația Spitalului Rudolfinerhaus din Viena și Fundația Dr. Victor Babeș a început în urmă cu câțiva ani.

„Aceste echipe urologice le-am putut aduna din Paris, Viena, New York și București”, a declarat doctorul Seyed Aghamiri, medic primar urologie, joi, la Antena 3.

Pacienții pot avea acces la servicii medicale de înaltă performanță și la tehnici moderne de investigații și tratament

„Cele două fundații în București și Viena ne fructifică să ne putem ajuta mai mult pacienții și când diagnosticul e bine pus la punct atunci și operația și tratamentul poate fi pentru orice patologie în domeniul urologiei”, a spus medicul Seyed Aghamiri.

Pe plan mondial, cancerul de prostată reprezintă a doua cauză de mortalitate la bărbați, după cancerul pulmonar, motiv pentru care el se află în atenția specialiștilor din lumea întreaga pentru a fi depistat și tratat în faze incipiente.

×
Subiecte în articol: România previziuni cancer pacienti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close