Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Clasamentele ruşinii naţionale. Topul isteriilor şi înjurăturilor mizerabile

Sinteza zilei. Clasamentele ruşinii naţionale. Topul isteriilor şi înjurăturilor mizerabile

Sinteza zilei. Clasamentele ruşinii naţionale. Topul isteriilor şi înjurăturilor mizerabile
29 Noi 2016   •   19:08

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de marţi seară a emisiunii ''Sinteza Zilei'' un top al isteriilor şi al înjurăturilor mizerabile care au şocat România.

Marți dimineață, procurorii au descins la spitalul Malaxa pentru a verifica mai multe documente. Decizia a venit după ce jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au dezvăluit că managerul Florin Secureanu ar scoate bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive.

Cum Cutia Pandorei fusese deja deschisă, în spaţiul public au apărut înregistrări audio din care reiese că Secureanu, care conduce spitalul din mai 2007, îi înjură şi ameninţă pe angajaţii care sunt practic obligaţi să ţină o contabilitate dublă.

Înregistrarea a fost difuzată la ''Sinteza Zilei'' şi s-a calificat în topul isteriilor şi înjurăturilor mizerabile realizat de Mihai Gâdea.

Într-o ţară în care medicii vorbesc aşa, e vreo surpriză că un copil de doar trei ani înjură ca la uşa cortului încurajat fiind chiar de tatăl său?

Imaginile devenite virale au intrat, de asemenea, în acest top deloc onorant al înjurăturilor.

''Priviţi vă rog ceva ce s-ar putea să vă pună pe gânduri dacă sunteţi părinţi, profesori sau pur şi simplu cetăţeni'', a spus Mihai Gâdea.

Lipsa unui nivel al dialogului este limpede în unele cazuri şi dacă butonezi telecomanda şi ajungi pe anumite canale TV. Iată un nou exemplu care se califică în topul isteriilor şi înjurăturilor mizerabile. Protagonoşti: Gigi Becali şi Andreea Pora.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close