Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Porți ochelari și ai un astfel de semn pe nas? Mare atenție! De ce e important să mergi la medic cât mai repede 

Porți ochelari și ai un astfel de semn pe nas? Mare atenție! De ce e important să mergi la medic cât mai repede 

Porți ochelari și ai un astfel de semn pe nas? Mare atenție! De ce e important să mergi la medic cât mai repede 
04 Apr 2018   •   11:05

Narelle Krikhoff a suferit recent o operație complicată, în urma căreia medicii i-au tăiat o parte din nas. Femeia, care purta ochelari de vedere, a fost diagnosticată cu un cancer de piele agresiv, în ciuda faptului că folosea cremă cu protecție solară în mod normal. Femeia de 53 de ani avea un semn pe nas din cauza ochelarilor de vedere si credea că este normal. Însă când a văzut că se înroșește și că își modifică urma a mers de urgență la medic unde a aflat o veste îngrozitoare. Analizele au arătat ulterior că era vorba de cancer de piele. 

“Pentru că port ochelari mai tot timpul, am crezut că e vorba de un semn normal, o iritație. Merg mereu la cosmetică, fac tratamente pentru ten și, în general, nu am probleme cu pielea. Când a început să sângereze, mi-am dat seama că e posibil să fie ceva mai serios… În ziua în care mi-au spus că e vorba de cancer, am fost în șoc pur și simplu, pentru că nu m-am gândit că așa ceva mi se poate întâmpla vreodată. În ultimii 15 ani am încercat să am un stil de viață cât mai sănătos posibil, iar în familia mea nimeni nu a avut cancer. De aici poate și șocul… Chiar am crezut că așa ceva nu mi se poate întâmpla, dar iată că oricine poate să facă cancer. Fiți atenți la orice vă apare pe piele”, a mărturisit ea pentru DailyMail.

Sursa foto

×
Subiecte în articol: ochelari cancer piele atentie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close