Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Procurorii fac cercetări la Ministerul Sănătății legat de fraudarea unui concurs pentru postul de consilier

Procurorii fac cercetări la Ministerul Sănătății legat de fraudarea unui concurs pentru postul de consilier

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac marți cercetări la sediul Ministerului Sănătății care vizează organizarea unui concurs pentru o funcţie importantă.

Procurorii fac cercetări la Ministerul Sănătății legat de fraudarea unui concurs pentru postul de consilier
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    10 Oct 2023   •   19:45

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, suspiciunile se referă la fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de consilier clasa I, grad superior, în cadrul Direcţiei Politici de Resurse Umane în Sănătate.

”În acest moment, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 desfășoară la sediul Ministerului Sănătății cercetări care vizează organizarea unui concurs la Direcția Politici de Resurse Umane în Sănătate”, a transmis Ministerul Sănătății.

Reprezentanții instituției susțin că vor comunica informații suplimentare în măsura în care acestea vor fi disponibile și nu vor influența derularea anchetei.

Sursa citată arată că marți au fost puse în executare mai multe mandate de percheziţie domiciliară la sediul Ministerului Sănătăţii şi la domiciliul unor persoane fizice.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close