Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Când apare vaccinul anti-cancer

Când apare vaccinul anti-cancer

Curând, industria farma va scoate pe piaţă vaccinul anti-cancer. Este anunţul făcut de unul dintre fondatorii ai BioNTech, prima companie care a reuşit să aducă pe piaţă un ser anti-COVID.

Când apare vaccinul anti-cancer
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   18:20

Cercetătorul german spune că BioNTech lucra deja la un astfel de ser înainte de izbucnirea pandemiei. Această tehnologie a fost folosită pentru a crea vaccinul anti-COVID.

''Este bine să iei decizii îndrăzneţe şi să ai încredere că ai la dispoziţie o echipă extraordinară. Aşa vei reuşi să rezolvi orice problemă şi să depăşeşti orice obstacol îţi apare în cale, în timp real.

Există un proces foarte rigid care nu se opreşte după ce un vaccin a fost aprobat. El continuă. Şi de fapt el continuă acum în întreaga lume unde instituţiile folosesc sisteme de raportare pentru a descoperi şi verifica observaţii cu privire la vaccinul nostru sau la alte vaccinuri pentru a putea acţiona.

Este foarte greu de prevăzut în dezvoltare. Noi ne aşteptăm totuşi ca în câţiva ani să avem vaccinuri împotriva cancerului pe care să le putem oferi oamenilor'', a spus  Ozlem Tureci, fondator BioNTech.

×
Subiecte în articol: vaccin anti-cancer
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close