Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Vitamina care are rol protector anti-tumoral. Poate reduce apariţia cancerului cu 40%

Vitamina care are rol protector anti-tumoral. Poate reduce apariţia cancerului cu 40%

Vitamina care rol protector anti-tumoral şi care poate reduce apariţia cancerului cu 40%, este extrasă din sâmburii unor fructe şi legume.

Vitamina care are rol protector anti-tumoral. Poate reduce apariţia cancerului cu 40%
Sursa foto: Unsplash.com | National Cancer Institute
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2022   •   12:00

Vitamina care are rol protector anti-tumoral este cunoscută încă din vremuri străvechi.

Extrasă din migdalele amare şi nu numai, această vitamină care reuşeşte să reducă apariţia cancerului cu 40%, a fost folosită inclusiv pentru bolile de piele.

Potrivit specialiştilor, vitamina care are rol protector anti-tumoral contribuie la regresia celulelor canceroase, prin distrugerea acestora în mod selectiv.

Totodată, această vitamină care reduce apariţia cancerului cu 40% are şi efecte analgezice şi antiinflamatoare.

Vitamina B17, vitamina care are rol protector anti-tumoral

Cercetările ştiinţifice au arătat o scădere cu 40% a riscului de cancer a persoanelor care consumă zece sâmburi de migdale amare sau caise.

Medicul biochimist Ernest Krebs spune că apariţia cancerului este cauzată de o deficienţă nutriţională, nu de o bacterie, de un virus sau de o toxină misterioasă, scrie doctorulzilei.ro

După ani de cercetări, biochimistul a ajuns la concluzia că cele mai grave boli sunt cauzate de absenţa vitamina B17, pe care omul modern a eliminat-o din alimentaţia sa.

De aceea, pentru prevenţia cancerului, cercetătorul propune, potrivit rezultatelor studiilor, ca fiecare persoană să consume zece sâmburi amari de migdale amare.

Vitamina B17 poate reduce apariţia cancerului cu 40%

Vitamina care rol protector anti-tumoral şi care poate reduce apariţia cancerului cu 40, este extrasă din sâmburii unor fructe şi legume.

Amigdalina sau vitamina B17 se găseşte în mai multe alimente, în special în caise şi migdale, precum şi în sâmburii unor fructe ca merele, perele sau piersicile.

Vitamina B17 a fost şi este folosită în practicile medicale pentru tratarea anumitor boli cronice.

Potrivit unui raport publicat în Journal of Cancer Research and Therapeutics în anul 2014, amigdalina este un medicament antitumoral promiţător.

Totodată, această vitamină a fost folosită în medicina tradiţională pentru calmarea durerilor şi este cunoscută şi pentru a scădea durerea resimţită în timpul tratamentului de cancer din timpul chimioterapiei.

×
Subiecte în articol: amigdalină vitamina cancer
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close