Antena 3 Actualitate Șase elevi au ajuns la spital după ce o colegă a pulverizat un spray cu piper în clasă

Șase elevi au ajuns la spital după ce o colegă a pulverizat un spray cu piper în clasă

03 Oct 2018   •   15:58
Șase elevi au ajuns la spital după ce o colegă a pulverizat un spray cu piper în clasă

Șase elevi de la Liceul de Industrie Alimentară din municipiul Sibiu au fost duși la spital după ce o colegă a pulverizat un spray cu piper în clasă. 

Echipele de salvare au intervenit pentru acordarea primului ajutor mai multor elevi care prezentau iritaţii la nivelul căilor aeriene în urma pulverizării cu o substanţă iritantă într-o sală de clasă a Liceului de Industrie Alimentară din municipiul Sibiu.

”Copiii sunt conştienţi”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, conform tribuna.ro

„O elevă de clasa a XII-a a intrat în pauză într-o altă clasă și a pulverizat dintr-un spray cu piper. După ce copiii au venit din pauză și au intrat în sala de clasă, șase dintre ei au suferit iritații ale gâtului și ochilor. Asistenta medicală a chemat SMURD-ul și copiii au fost duși la spital. Eleva după ce a făcut fapta a plecat de la școală. Mâine va fi întrunit colegiul profesoral, care este singurul ce poate fi în măsură să ancheteze și să sancționeze. Fata are 18 ani. Conform statutului elevului, pentru acțiuni grave se poate lua decizia de exmatriculare”, a spus reprezentantul IȘJ Sibiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close