Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini ale scandalului din fața Parlamentului, în care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Primele imagini ale scandalului din fața Parlamentului, în care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO

Primele imagini ale scandalului din fața Parlamentului, în care a fost implicat deputatul Ioan Terea - VIDEO
de S.T.    |    07 Dec 2017   •   10:15

UPDATE: Au apărut primele imagini ale incidentului de miercuri seară, cu incidentul la Parlament.

”SPP-istul mi-a spus că ar fi bine să ies prin partea stângă, nu ieșirea principală, fiindcă partea dreaptă este blocată de protestatari. La ieșire pe poartă, când au văzut permisul de acces, au luat foc. Mi-au încojurat mașina, unii dădeau cu pumnii. Mașina era oprită. Ea este lovită, tot impactul este pe partea dreaptă. Pe botul mașinii nu s-a găsit nicio urmă. Unul dintre ei s-a aruncat pe capotă, se ținea de oglindă. Nu știu dacă a căzut sau nu. După cinci metri am oprit mașina și am așteptat să vină Brigada Rutieră” a spus Ioan Terea la Antena 3.

UPDATE: Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat penal după incidentul de aseară, în care au fost implicați și doi protestatari. Aceștia acuză că au fost loviți cu mașina, iar unul dintre ei a solicitat să fie dus la spital, acuzând dureri la un braț. În replică, Ioan Terea afirmă că cei doi s-au aruncat pur și simplu în fața mașinii.

UPDATE: Persoanele implicate în incidentul auto din apropierea Palatului Parlamentului, doi pietoni şi un conducător auto care ieşea cu maşina din incinta Parlamentului, au fost conduse la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. 

"În această seară, în jurul orei 21,00, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului au intervenit de îndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate trei persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept. După finalizarea audierilor vor fi dispuse şi alte activităţi în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului", se arată într-o informare a Biroului de presă al Poliţiei Capitalei. 

Criminaliștii au inspectat mașina deputatului Ioan Terea și vor viziona și imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, pentru a determina ce s-a întâmplat.

Știrea inițială

Doi protestatari susțin că au fost loviți de mașina unui deputat care ieșea din curtea Parlamentului.

Deputatul Terea Ioan a declarat, în direct la Antena 3, că respectivii au sărit în fața mașinii.

„Când am vrut să plec din Palatul Parlamentului, SPP mi-a spus că ies pe poarta din stânga. Imediat am făcut tot stânga, iar în momentul în care mi-au văzut mașina, doi protestatari au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele și cu pumnii în mașină. Unul dintre ei s-a agățat de oglinda mașinii, am oprit pe dreapta, a venit poliția. Acum sunt la Poliție, dau declarații”, a spus Terea Ioan.

Deputatul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul este zero.

Victimele au declarat că în momentul în care au vrut să traverseze strada, au fost acroșați de mașina deputatului. Un alt martor contrazice însă declarațiile celor doi protestatari.

Martorul le-a spus anchetatorilor că cele două victime s-ar fi pus intenționat în fața mașinii.

Câteva sute de persoane protestează miercuri seara în faţa clădirii Parlamentului împotriva modificărilor aduse legilor justiţiei.

Mihai Gâdea a prezentat imaginile, în direct, la Antena 3.


Oamenii au venit cu steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene şi cu pancarte cu mesaje precum „Vă vedem”, „Hoţii”, „PSD, ciuma roşie”, „Respingeţi legile injustiţiei”, „Jos ghearele de pe justiţie”.

Ei scandează lozinci cum ar fi „Hoţii”, „Jos corupţia”, „Vrem medicamente, nu legi infecte”.

A avut loc o busculadă între protestatari şi jandarmi.

În urma intervenţiei jandarmilor, a fost restabilită ordinea în zonă.

×
Subiecte în articol: deputat protestatari parlament scandal
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close