Antena 3 CNN Actualitate Scandal între activişti şi Poliţia Locală în Bucureşti

Scandal între activişti şi Poliţia Locală în Bucureşti

Scandal între activişti şi Poliţia Locală în Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2015   •   12:25

Scene şocante azi-noapte în centrul Capitalei unde, în mijlocul unui scandal, un tânăr ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile. Cel care a tras ar fi un poliţist local, spun martorii. Tinerii, care participaseră la un eveniment, au intrat în conflict cu poliţiştii comunitari şi lucrurile au degenerat după ce agenţii le-au cerut să se legitimeze. Reprezentanţii poliţiei locale spun însă că nu s-a înregistrat niciun incident. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Scandalul a început după ce unul dintre tinerii care se întorceau de la festivalul "Street Delivery", unde militaseră împotriva defrişărilor elegale, a strigat pe stradă. Activiştii spun că au consumat câteva beri, însă nu au fost agresivi cu oamenii legii.

Poliţiştii locali le-au cerut activiştilor să se legitimeze. Tinerii le-au spus oamenilor legii să se legitimeze întâi ei. Aceştia le-ar fi răspuns prin forţă, susţin activiştii, şi l-ar fi împuşcat pe unul dintre ei cu un pistol cu bile de cauciuc.

Doi tineri de 19 şi 24 de ani au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de internare.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, iar Parchetul efectuează o anchetă. Cu toate acestea, reprezentanţii poliţiei locale au spus că nu ştiu să se fi petrecut niciun incident de acest fel.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close