Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Constanţa: Fotografie cu patru tinere în uniformă de poliţist, publicată pe Facebook

Scandal la Constanţa: Fotografie cu patru tinere în uniformă de poliţist, publicată pe Facebook

Scandal la Constanţa: Fotografie cu patru tinere în uniformă de poliţist, publicată pe Facebook
04 Ian 2011   •   21:03

O fotografie în care apar patru tinere, în ipostaze provocatoare, îmbrăcate în uniforme de poliţist a provocat un adevarat scandal la Inspectoratul de Poliţie Constanţa. Poza a ajuns pe site-ul de socializare Facebook şi a stârnit revolta oamenilor. Legea este clară: nimeni nu poartă uniforma în afară de poliţiştii activi.

Deocamdată Inspectoratul de Poliţie doar a luat la cunoştinţă de acest caz, urmând ca de miercuri să înceapă ancheta. Fotografia este făcută în noaptea de Revelion. Cele patru tinere au pozat într-o atitudine provocatoare, pe o canapea.

 


Se vede în fotografie că sunt îmbrăcate cu cămăşi şi acesorii din uniforma de Poliţie. Una din ele ţine în mână un pistol de jucărie. Se ştie că trei dintre tinere sunt soţii de poliţişti din localităţile Negru Vodă şi 23 August.

Cei trei poliţişti au fost chemaţi de şeful IJP Constanţa la audieri, miercuri de dimineaţă la prima oră. Trebuie stabilit unde s-a desfăşurat petrecerea şi de ce gazda, dacă era poliţist, nu le-a oprit pe tinere. Poliţiştii implicaţi ar putea fi chiar eliberaţi din funcţie.

×
Subiecte în articol: Facebook scandal
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close