Antena 3 CNN Actualitate Scandal la ușa primarului! Tineri loviți cu parul, iubite sechestrate și amenințări cu moartea în ziua de Crăciun

Scandal la ușa primarului! Tineri loviți cu parul, iubite sechestrate și amenințări cu moartea în ziua de Crăciun

Scandal de proporții, la rang înalt! Cuprinși de furie chiar în ziua în care bucuria și pacea ar trebui să domnească, un distins domn vice-primar și al său frate au tăbărât pe doi tineri și iubitele lor, după ce aceștia intraseră pe o proprietate privată, dar nesemnalizată.

Scandal la ușa primarului! Tineri loviți cu parul, iubite sechestrate și amenințări cu moartea în ziua de Crăciun
26 Dec 2019   •   10:51

Totul a început miercuri, chiar în ziua de Crăciun. În jurul orei 15.00, patru tineri - doi băieți și două fete - au luat un ATV și au pornit în plimbare. Așa au ajuns pe un teren care, fără cunoștința lor, era proprietate privată. Evident, fără ca acest lucru să fie semnalizat așa cum trebuie.

Așa a început „meciul”. Cei patru tineri au dat nas în nas cu vice-primarul din Arieșeni, dar și cu fratele lui, care nu prea au stat pe gânduri până să recurgă la violențe. Au pus mâna pe un par, apoi au început să dea în stânga și în dreapta. S-ar fi ajuns la leșin, la amenințări cu moartea și chiar la sechestrare de persoane, așa cum a explicat una dintre victime pentru Spynews.ro.

Nici ATV-ul nu a scăpat de furia celor doi. Pe filmările obținute de reporterii noștri, se vede clar cum domnul vice-primar, aflat inițial la volanul unei mașini, coboară și încearcă să distrugă telefonul cu care a fost filmată toată grozăvia.

Întreaga poveste și fimlarea aici.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close