Antena 3 CNN Actualitate Scandal sexual la o primărie din Mehedinţi. Primarul îi face avansuri juristei

Scandal sexual la o primărie din Mehedinţi. Primarul îi face avansuri juristei

Scandal sexual la o primărie din Mehedinţi. Primarul îi face avansuri juristei
20 Noi 2008   •   09:44

Liniştea dintr-o comună din judeţul Mehedinţi a fost întreruptă de acuzele pe care jurista primăriei, Elena Ungureanu le aduce primarului, Ion Ghinescu. Femeia îl acuză pe primarul din Şimian că îi face avansuri sexuale. Mai mult, jurista declară că nu mai suportă pipăielile bărbatului.
?Mă pupă pe obraji, mă strânge în braţe, mă pupă pe păr, îmi mângâie părul. A spus şi faţă de mai mulţi angajaţi ai primăriei că nu se lasă până nu se culcă cu mine. Eu nu mai pot să lucrez în aceste condiţii! Din acest motiv, am căpătat un sindrom anxios şi, de şase luni, iau tratament? a povestit femeia ziarului Click.
De cealaltă parte, primarul afirmă că nu este adevărat că îi face avansuri subalternei. El declară că uneori îi mai sărută, colegial, mâinile.
?Când o doamnă îţi face o documentaţie bună, tu îi săruţi mâna colegial. Eu am încercat prin asta să stimulez salariaţii. Singura explicaţie este că a deranjat-o că nu o mai las să stea în biroul primarului, să aibă acces la toate informaţiile şi să mă submineze?, susţine primarul Ghinescu.
Angajaţii primăriei susţin afirmaţiile juristei, considerând că edilul o urmăreşte şi o stresează pe aceasta.
Sursa Foto: Click.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sexy
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close