Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș la UMF Iași! O studentă povestește că a fost hărțuită și abuzată de unul dintre profesori

Scandal uriaș la UMF Iași! O studentă povestește că a fost hărțuită și abuzată de unul dintre profesori

Scandal uriaș la UMF Iași! O studentă povestește că a fost hărțuită și abuzată de unul dintre profesori
Sursa foto: foto: Facebook
07 Feb 2018   •   14:07

Un scandal uriaș a izbucnit la Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași, după ce o tânără studentă a povestit pe pagina sa de Facebook întâmplarea prin care a trecut. Studenta a făcut apel la prietenii de pe rețeaua socială pentru a-l identifica pe un bărbat care a hărțuit-o și agresat-o chiar pe holurile universității. 

Tânăra nu a povestit doar cele întâmplate, ci a reușit să îl și fotografieze pe bărbatul respectiv. Colegii fetei l-au recunoscut imediat și au spus că ar fi vorba despre profesorul de Fiziologie, soțul decanei de la Medicină. 

El a mai fost implicat în conflicte cu studentii, însă niciodată acestea nu au fost publice, în cadrul colectivului, având o imagine foarte bună. Este posibil ca la mijloc să fie doar o răzbunare a studenţilor picaţi la examene, a lăsat să se înţeleagă prof. Lăcrămioara Şerban, soţia acestuia, în discutia cu reporterii.

Postarea a fost ștearsă ulterior. Decanul neagă faptul că ar fi cerut administratorilor grupului de studenţi pe care a fost postat mesajul şi fotografia să şteargă postarea, conform b1.ro. 

×
Subiecte în articol: scandal studenta profesor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close