Antena 3 CNN Actualitate Scandalos! Mămă de 47 de ani și fiică de 13 împart același bărbat. Minora e însărcinată

Scandalos! Mămă de 47 de ani și fiică de 13 împart același bărbat. Minora e însărcinată

Scandalos! Mămă de 47 de ani și fiică de 13 împart același bărbat. Minora e însărcinată
19 Apr 2018   •   20:07

Mama de 47 de ani și fiica de doar 13 ani ar împărţi același bărbat! E acuzația scandaloasă a unui părinte care plânge ori de câte ori se gândește la fetița lui. Posibil... însărcinată. Bărbatul susține că presupusul amant al soţiei, un băiat cu 20 de ani mai tânăr decât ea, nu s-ar fi mulțumit doar să-i ia nevasta, ci ar fi poftit și la fiica lui de 13 ani! Povestea, pe larg a fost prezentată la "Acces Direct".

"Stresul meu e copilul ăla de 13 ani și 3 luni. Am aflat vineri dimineaţă că fiica mea e plecată la amantul soţiei. Se laudă ăla, că ce: M-am culcat între ele, că au avut un pat. Şi între mă-sa şi între fii-sa.  Fiica mea e plecată la amantul soţiei", sunt vorbele spuse, cu lacrimi în ochi, de tata Constantin. Un bărbat care a ajuns acum, la capătul puterilor. Și asta pentru că soția cu care a trăit mai bine de 30 de ani, ar fi plecat cu amantul ei de 27 de ani! Dar asta nu ar fi tot! Același amant nu s-ar fi mulțumit doar cu soția lui Constantin, acuză bărbatul, car fi încercat să profite și de fiica lui, potrivit "Acces Direct".

"Am aflat vineri dimineaţă că fiica mea e plecată la amantul soţiei. Cel mai tare mă doare copilul. Ea are 47 de ani, poate să facă ce vrea. Și la ce a făcut, nu mă mai interesează toată viața. Dar mă interesează copilul. Chiar sunt singur! Eu nu am tată, nu am mamă! Nu mai am soră. Nu mai am nimic. Soţia mea are un amant de mult timp, din ianuarie de pe 7 ianuarie.  Amantul are 27 de ani. M-a invitat sâmbătă, în casă, în apartament, cu fata acolo şi era fata suptă pe gât, dar n-am zis nimic.    Ea ne-a propus să divorţăm. Că vrea să se căsătorească cu Marinică", a spus Constantin.

Și, chiar dacă nea Constantin spune că Marinică, așa zisul amant al soției sale îi arăta cât de mult îi iubește nevasta, de față cu el, tot tata Constantin spune și că bărbatul de 27 de ani ar juca la dublu cu soţia, dar şi cu fiica sa de doar 13 ani.

"Amantul chiar a întreţinut relaţii în casă la mine. Am lăsat uşile deschise, în ideea că copilul va avea nevoie de ceva din casă, să-şi ia. Şi în loc de copil, am găsit duşuri, şampoane, spume de duş, ceşti de cafea. Îmi doresc să-mi văd copilul bine şi pe el în puşcărie! Şi pe ea! Că şi ea, dacă era o mamă adevărată, la ora 00 când a plecat fata cu el, se ducea direct la poliţie", a spus Constantin.

Și mai grav e însă că fetița de 13 ani ar fi gravidă, culmea, cu bărbatul pe care nea Constantin îl acuză că ar fi amantul soției.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close