Antena 3 CNN Actualitate Scandalul implicării binomului în fraudarea alegerilor. Ce declara Mircea Geoană între cele două tururi de alegeri

Scandalul implicării binomului în fraudarea alegerilor. Ce declara Mircea Geoană între cele două tururi de alegeri

Scandalul implicării binomului în fraudarea alegerilor. Ce declara Mircea Geoană între cele două tururi de alegeri
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Apr 2017   •   22:53

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei un interviu oferit de Mircea Geoană lui Cătălin Tolontan între cele două tururi de alegeri, care probabil l-a costat pierderea alegerilor.

Întrebat dacă îl va schimba pe șeful DNA de atunci, Daniel Morar, care era contestat din interiorul PSD, Mirce Geoană declara: „Nu îl schimb. Morar are un mandat. Nu am nici un fel de treabă cu Direcţia Naţională Anticorupţie. În schimb, procurorul general al Republicii este altă conversaţie. Doamna Kovessi a fost contestată de CSM. A fost pusă acolo cu forţarea regulii de desemnare a unui înalt demnitar”.

Chestionat dacă o va schimba pe șefa DNA, Geoană a recunoscut: „Probabil că da. Da. Însă Daniel Morar este numit în regulă, nu m-am opus cînd a fost instalat. Instituţiile trebuie să funcţioneze şi politizarea justiţiei nu este bună pentru România. De asta a eşuat Băsescu în lupta împotriva corupţiei. Pentru că a numit el de trei ori mai mulţi procurori decît Iliescu şi Constantinescu la un loc. Eu o să cer resurse pentru justiţie. Dar nu mă amestec”, spunea fostul candidat PSD la prezidențiale.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Geoană
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close