Antena 3 CNN Actualitate Scandalul mitingului PNL, la episodul doi. Primarul Gabriela Firea: „S-a creat un scandal fals”

Scandalul mitingului PNL, la episodul doi. Primarul Gabriela Firea: „S-a creat un scandal fals”

Scandalul mitingului PNL, la episodul doi. Primarul Gabriela Firea: „S-a creat un scandal fals”
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Oct 2016   •   17:28

Scandalul mitingului PNL a ajuns la episodul doi. După ce Alina Gorghiu a anunţat că Primăria Capitalei a decis interzicerea manifestaţiei pe care PNL dorea să o organizeze sâmbătă, pe motiv că PSD se teme "faţă de forţele care îşi doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannnis-PNL-Dacian Cioloş", primarul Gabriela Firea a decis să facă lumină în acest caz.

„Nu există acest subiect. PNL a avut aprobarea de săptămâna trecută a Comisiei, rămânând ca la începutul săptămânii reprezentantul PNL să vină pentru semnătura secretarului Primăriei, care era în concendiu, dar nu se punea problema că nu vrea. Era un om apropiat PNL. Acest lucru s-a produs. Domnul viceprimar Bădulescu a semnat. Doamna Gorghiu are acele documente, le-am trimis personal, reprezentantul lor nu a mai vrut să vină şi le-am trimis prin curier. Deci nu e vina Primăriei. Cineva de la PNL spunea că e o semiaprobare. Ce e aia? Eu sunt într-o vizită oficială. Viceprimarul a preluat atribuţile mele. Dna Gorghiu nu cred că munte, cred că a fost dezinfirmată. Ea mi-a spus că vrea să amâne mitingul pentru 5 noiembrie. S-a creat un scandal fals”, a declarat Gabriela Firea în emisiunea 100 de minute.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close