Antena 3 CNN Actualitate Scene şocante în Tecuci! Bărbat înarmat, împuşcat de poliţişti în plină stradă

Scene şocante în Tecuci! Bărbat înarmat, împuşcat de poliţişti în plină stradă

Momente de panică în centrul oraşului Tecuci. Un bărbat a fost împuşcat de către poliţişti după ce şi-a înjunghiat soţia. Agresorul era înarmat cu un cuţit şi se pregătea să atace din nou.

Scene şocante în Tecuci! Bărbat înarmat, împuşcat de poliţişti în plină stradă
Sursa foto: foto: ARHIVA
17 Dec 2019   •   23:55

Imaginile halucinante au fost surprinse de camerele de supraveghere. Un bărbat violent şi înarmat cu un cuţit şi-a atacat soţia, înjunghiind-o.

Atacatorul a fost oprit de oamenii legii cu focuri de armă şi ulterior a fost împuşcat de aceştia în picior, chiar în momentul în care acesta voia să acţioneze din nou, potrivit Spynews.ro.

Cea care a anunţat Poliţia a fost chiar femeia care se deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic. În ajutorul acesteia, la locul faptei au intervenit imediat trei agenţi.

Potrivit spuselor lui Iulian Unguru, purtător de cuvânt IPJ Galaţi, oamenii legii l-au împuşcat pe bărbat în momentul în care acesta se pregătea să o atace din nou pe femeie.

"Politiştii, în situaţia respectivă, au somat agresorul, au executat trei focuri de armă în plan vertical, iar în momentul în care acesta a iniţiat un alt atac către femeie au executat un foc de armă în direcţia acestuia, rănindu-l în zona membrelor inferioare", a declarat Iulian Unguru, purtător de cuvânt IPJ Galaţi, potrivit presei locale.

În urma rănilor suferite, atât bărbatul, cât şi femeia au fost transportaţi la spitalul din Tecuci pentru îngrijiri medicale. Din fericire, femeia care a fost înjunghiată se află în stare stabilă.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close