Antena 3 Actualitate Schimb de replici dure în platoul Antena 3, între Codrin Ștefănescu și Tinel Gheorghe

Schimb de replici dure în platoul Antena 3, între Codrin Ștefănescu și Tinel Gheorghe

de G.S.    |    23 Ian 2017   •   19:32
Schimb de replici dure în platoul Antena 3, între Codrin Ștefănescu și Tinel Gheorghe

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească, luni seară, în emisiunea La Ordinea Zilei, realizată de Radu Tudor.

”Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Ulterior, Codrin Ștefănescu și liberalul Tinel Gheorghe au intrat într-o confruntare verbală:

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close