Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Arad a schimbat bradul din fața Primăriei după un val de critici și glume pe Facebook: "Vezi stele, lună, soare prin el"

Primarul din Arad a schimbat bradul din fața Primăriei după un val de critici și glume pe Facebook: "Vezi stele, lună, soare prin el"

"Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei", a anunțat marți Călin Bibarţ, Primarul din Arad, pe pagina sa de Facebook. Decizia vine după ce, în ultimele zile, bradul devenise ținta nemulțumirilor și glumelor răutăcioase ale aradenilor, pe rețelele de socializare.

Primarul din Arad a schimbat bradul din fața Primăriei după un val de critici și glume pe Facebook: "Vezi stele, lună, soare prin el"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    08 Dec 2020   •   18:45

În seara zilei de 3 decembrie, aradenii participau la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun, instalat în faţa Primăriei Arad, eveniment la care a fost prezent şi primarul oraşului, Călin Bibarţ.

De atunci, zeci de fotografii cu bradul au fost publicate pe rețelele de socializare însoțite de critici și mesaje ironice la adresa pomului de crăciun care era, spun aradenii, uscat și prea sărăcăcios. 

"Intrebare: Chiar așa arată bradul din Arad 2020? Sau e poza fake? Fotografiați bradul care treceți pe la primărie, să-l vad și eu, sa vedem dacă într-adevăr e același brad..." scria Cristian Marius Zaharia, pe Facebook.

"De ce sunteţi răi? Pădurarul (edilul)) şef are grijă de pădure", a scris o altă persoană.

Un alt arădean a postat pe rețeaua de socializare un videoclip cu bradul, care a devenit viral, strangând sute de vizualizări și comentarii, care mai de care mai răutăcioase și ironice: "Vezi stele, luna, soare prin el. Superb, superb", comenta acesta.

Bradul instalat in fața Primariei Arad a fost ținta glumelor, timp de 5 zile: "Restul din brad când îl vor pune?"

In urma tuturor criticilor primite, Primarul Bibarț a decis să ceară schimbarea bradului, adus de la Arieșeni, pe care primaria ar fi trebui să platească suma de 7.299 de lei.

"Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect #pentruARAD!", a fost mesajul acestuia.

Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect #pentruARAD!

Posted by Calin Bibart on Tuesday, 8 December 2020

×
Subiecte în articol: Arad brad Crăciun
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close