Antena 3 Actualitate Şcolile şi grădiniţele din Popeşti - Leordeni se închid pentru 14 zile. Rata de infectare a sărit de 6

Şcolile şi grădiniţele din Popeşti - Leordeni se închid pentru 14 zile. Rata de infectare a sărit de 6

de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   16:10
Şcolile şi grădiniţele din Popeşti - Leordeni se închid pentru 14 zile. Rata de infectare a sărit de 6
Sursa foto: Hepta

Rata incidenţei din oraşul Popeşti - Leordeni a depăşit 6%, iar în baza Oridnului comun al Ministerului Sănătăţii şi Educaţiei, din data de 6.03.2021, unităţile de învăţământ din localitate se închid pentru o perioadă de 14 zile.

Începând cu data de 18 martie, şcolile din localitate se vor închide pentru o perioadă de 14 zile.

"Școlile și grădinițele din Popești-Leordeni se vor închide pentru o perioadă de 14 zile începând de mâine. Fac apel iarăși cu această ocazie la întreaga comunitate, să ne mobilizăm împreună, să respectăm măsurile de protecție impotriva răspândirii noului Coronavirus și să conștientizăm că scăderea sau creșterea ratei incidenței la mia de locuitori, depinde doar seriozitatea cu care această pandemie este tratată de fiecare localitate în parte", a transmis primarul Petre Iacob, pe contul său de Facebook.

Școlile și grădinițele din Popești-Leordeni se vor închide pentru o perioadă de 14 zile începând de mâine. Fac apel...

Publicată de Petre Iacob pe Miercuri, 17 martie 2021

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 874.985 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În scenariul roşu sunt 8 judeţe din ţară şi Municipiul Bucureşti.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.186 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.361. Dintre acestea, 1.266 sunt internate la ATI. 

×
Subiecte în articol: Popesti Leordeni COVID-19 şcoli

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close