Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare halucinantă a unui polițist trimis la cursuri de perfecționare în Slatina: Gândaci, întuneric și apă rece...

Scrisoare halucinantă a unui polițist trimis la cursuri de perfecționare în Slatina: Gândaci, întuneric și apă rece...

Scrisoare halucinantă a unui polițist trimis la cursuri de perfecționare în Slatina: Gândaci, întuneric și apă rece...
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2019   •   17:15

Mărturisiri şocante vin de la un cursant din cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu” Slatina, care povesteşte, pe pagina de socializare a sindicatului Europol, în ce condiții a „luptat”, aproape două săptămâni, cu gândacii, mucegaiul și apa rece. 

”O serie de circa 350 de poliţişti din toate judeţele ţării am participat în perioada 21.10-01.11.2019 la un curs de schimbare a profilului de activitate, organizat pentru specialităţile: Acțiuni Speciale, Criminalistică, Combaterea Crimei Organizate, Reţinere şi Arestare Preventivă şi Rutieră, activitate ce a fost ţinută în cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor «Nicolae Golescu» Slatina. Pe lângă noi, în unitatea de învăţământ mai sus menţionată, se mai aflau şi alţi circa 40 de poliţişti care urmau Cursul de Iniţiere în Carieră.

Nimic ieşit din comun până aici, chiar îmbucurător, ar zice mulţi dintre voi, însă ceea ce urmează să vă relatez în continuare vă poate ajuta să înţelegeţi de ce unii poliţişti din cadrul Poliţiei Române a mileniului 3 au lacune de empatie, spirit al echităţii, gândire critică, toate acestea răsfrângându-se inevitabil şi asupra profesionalismului lor.

Aşadar, să intrăm abrupt în subiect.

Am fost înştiinţaţi la unităţile în care activăm să ne prezentăm la C.F.P.P. «Nicolae Golescu» până la ora 20.00 a zilei premergătoare începerii cursului. Odată intraţi pe poarta Centrului, am fost luaţi în primire de un coleg jandarm  care controla accesul în unitate (Centrul aflându-se într-o curte comună cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt), acesta comunicându-ne că în cazul în care dorim să ţinem autoturismele personale în curte, nu mai avem dreptul de a le scoate din unitate până vineri.

Care o fi cadrul legal al acestei inepţii, nici noi nu ştim?! De asemenea, acelaşi coleg jandarm ne spune că după cursuri (care urmează a se ţine de luni până vineri în intervalul orar 07.30-15.30) putem ieşi în oraş, însă avem obligaţia să întoarcem până la ora 22.00.”, spune politistul.

Continuarea aici.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close