Antena 3 CNN Actualitate Ghiță, acuzații grave în ”episodul” 8: Coldea și Kovesi, ofiţeri ai unui serviciu secret străin

Ghiță, acuzații grave în ”episodul” 8: Coldea și Kovesi, ofiţeri ai unui serviciu secret străin

Ghiță, acuzații grave în ”episodul” 8: Coldea și Kovesi, ofiţeri ai unui serviciu secret străin
de M.Z.    |    16 Ian 2017   •   21:33

Sebastian Ghiță a făcut acuzații grave la adresa lui Coldea și Kovesi, luni seara, într-un nou ”episod”, spunând despre ei că ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin.

De asemenea, politicianul a prezentat și ceea ce el numește facturi ale unor vacanțe petrecute împreună cu generalul SRI Florian Coldea.

Ghiță vorbește, în noua înregistrare, despre faptul că binomul Coldea-Kovesi ar fi ofițeri ai unui serviciu secret străin.

"Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţia sa de exclusivitate cu Kovesi. Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt ofiţeri ai unui serviciu secret străin al unei ţări partenere României. Acesta este motivul pentru care Florian Coldea obligă SRI să o ajute pe Kovesi tot timpul, cu plagiatul, cu CNADTCU, cu comisiile, cu orice, astfel încât Kovesi să rămână acolo în funcţie", a susţinut Sebastian Ghiţă, patronul România TV, în noua înregistrare prezentată luni seara, la televiziunea amintită.

În plus, politicianul susține că l-a ajutat pe Florian Coldea cu banii pentru vacanțe, și, mai mult, deține și facturi în acest sens.

Totodată, Sebastian Ghiță a prezentat şi o factură de închiriere a avionului cu care în iulie 2017 ar fi fost la Cluj, împreună cu Mihnea Costoiu, pentru a-i convinge pe membrii comisiei care analiza teza de doctorat a Codruţei Kovesi să dea un verdict favorabil acesteia. 

Mihnea Costoiu nu a putut fi contactat luni seară de Antena 3.

De asemenea, omul de afaceri anunță că va reveni și cu imagini de la petrecerea de la Sinaia.

Sebastian Ghiţă este dispărut din 21 decembrie 2016.

Înregistrea a fost comentată luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close