Antena 3 CNN Actualitate Secretarul de stat Codrin Scutaru, despre separarea ministerelor Turismului, Energiei şi Apelor: Un act de normalitate

Secretarul de stat Codrin Scutaru, despre separarea ministerelor Turismului, Energiei şi Apelor: Un act de normalitate

Secretarul de stat Codrin Scutaru, despre separarea ministerelor Turismului, Energiei şi Apelor: Un act de normalitate
26 Iul 2013   •   21:02

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Codrin Scutaru a declarat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "La ordinea zilei", că reorganizarea Guvernului, prin care Turismul, Energia şi Apele au devenit ministere cu acte în regulă, este "un act de normalitate".

Secretarul de stat comentează astfel o informaţie lansată în presă de jurnaliştii gandul.info, potrivit căreia premierul Victor Ponta a decis înfiinţarea a trei noi ministere prin  trei Hotărâri de Guvern, oficializate pe 10 şi pe 24 iulie.

Ministerele, cu angajaţii lor, au fost separate. Nu au fost făcute noi angajări, a ţinut să precizeze fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, Costin Georgescu, prezent în emisiune.

 “S-a înţeles greşit că miniştrii Niţă, Grapini şi Varga au fost subordonaţi altor miniştri. N-au fost. Singura problemă era că s-a crezut că se face economie dacă vom ţine direcţii de suport comune – Direcţia juridică şi Direcţia resurse umane. De fapt, când un ministru cerea ceva la juridic, i se spunea că se lucrează pentru celălalt, iar când cerea al doilea, se motiva că toată lumea e ocupată lucrând pentru al treilea. Am vrut să fie clar cine la cine răspunde!”, a explicat ministrul pentru IMM-uri, Turism şi Mediu de Afaceri Maria Grapini.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close