Antena 3 CNN Actualitate Secţia de Drumuri Naţionale Focşani, amendată după accidentul în lanţ produs pe DN2 E85

Secţia de Drumuri Naţionale Focşani, amendată după accidentul în lanţ produs pe DN2 E85

Secţia de Drumuri Naţionale Focşani, amendată după accidentul în lanţ produs pe DN2 E85
Sursa foto: Foto: a1.ro
24 Feb 2012   •   16:51

Secţia de Drumuri Naţionale Focşani a fost amendată, vineri, cu 2.100 de lei de către poliţiştii vrânceni întrucât nu a curăţat de polei DN 2 E 85, unde 17 maşini au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident în lanţ soldat cu rănirea a trei persoane.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, administratorul drumului a fost amendat întrucât nu a menţinut "viabilitatea părţii carosabile", informează Mediafax.

Accidentul în lanţ a fost provocat de un autoturism Nissan care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei şi vizibilitate redusă din cauza ceţii.
   
Maşina a alunecat şi s-a poziţionat de-a curmezişul şoselei, iar ceilalţi participanţi la trafic nu au mai putut evita impactul.
   
În urma accidentului, 17 maşini au fost avariate, dintre care zece foarte grav, iar trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.
   
Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
   
Circulaţia pe DN 2 E 85, în localitatea Goleşti, unde s-a produs accidentul în lanţ, s-a desfăşurat pe un singur sens timp de aproximativ trei ore.


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close