Antena 3 CNN Actualitate Secție exterioară de triaj la Institutul Fundeni

Secție exterioară de triaj la Institutul Fundeni

Institutul Clinic Fundeni are nevoie urgentă de o unitate exterioară de triaj a pacienților critici. Fundația Dan Voiculescu răspunde acestui apel și contribuie la achiziționarea acestei unități.

Secție exterioară de triaj la Institutul Fundeni
01 Apr 2020   •   19:24

Această unitate este indispensabilă pentru protejarea pacienților, dar și a corpului medical al Institutului Fundeni pentru a putea fi făcut un triaj al pacienților suspecți sau pozitivi cu COVID-19.

În această perioadă de criză, când sistemul medical se confruntă cu cea mai mare provocare epidemiologică, Institutul Clinic Fundeni are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea face față pandemiei. Fundația Dan Voiculescu pentru devoltarea României răspunde acestui apel al medicilor și a luat decizia de a contribui la achiziționarea acestei unități exterioare de triaj pentru pacienții critici.

E nevoie acută de ajutor pentru această criză pandemică, iar Fundația Dan Voiculescu lansează și un apel către întreaga societate civilă, ONG și marile companii de implicare în lupta cu coronavirus. Eforturile medicilor, a celorlalte autorități pentru a combate virusul, dar și pentru a găsi un antidot trebuie susțiute.

Fundația Dan Voiculescu a lansat și un concurs de proiecte de cercetare medicală, pentru studiul SARS-Cov-2. Proiectele selectate, vor fi evaluate de specialiști. Cercetătorii, medicii biologi români își pot înscrie proiectele între 1 aprilie și 15 mai 2020.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close