Antena 3 CNN Actualitate Ședințe cruciale astăzi la Palatul Cotroceni. Mai mulți miniștri, la discuții cu Klaus Iohannis

Ședințe cruciale astăzi la Palatul Cotroceni. Mai mulți miniștri, la discuții cu Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea marți, 19 mai, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Ședințe cruciale astăzi la Palatul Cotroceni. Mai mulți miniștri, la discuții cu Klaus Iohannis
Sursa foto: Presidency
19 Mai 2020   •   09:37

La ședință vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

De asemenea, de la ora 15, tot la Palatul Cotroceni, Iohannis a convocat o altă ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul României, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă,  și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

La finalul celor două ședințe, președintele Iohannis va susține o declarație de presă.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni Klaus Iohannis
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close