Antena 3 CNN Actualitate Șefa Reprezentanţei CE la Bucureşti, atacată dur: Sa va fie rusine doamnă, pentru ca stiti adevarul și loviți în țara dumneavoastră!

Șefa Reprezentanţei CE la Bucureşti, atacată dur: Sa va fie rusine doamnă, pentru ca stiti adevarul și loviți în țara dumneavoastră!

Șefa Reprezentanţei CE la Bucureşti, atacată dur: Sa va fie rusine doamnă, pentru ca stiti adevarul și loviți în țara dumneavoastră!
Sursa foto: Foto: Facebook/Angela Cristea
25 Feb 2019   •   09:40

Senatorul ALDE Daniel Zamfir critică dur intervenția șefei Reprezentanţei CE la Bucureşti, Angela Cristea, care a declarat recent că Bruxelles-ul are mai multe „instrumente” la dispoziţie, precum „procedura de infringement, opţiunea nucleară” pentru sancţionarea unor eventuale încălcări ale statului de drept.

„RUSINE, ANGELA CRISTEA!
Sa va fie rusine doamnă, pentru ca stiti adevarul și loviți în țara dvs! E adevarat ca nu sunteti singura. E halucinant pentru mine , sincer, sa vad ca nu vi s-a mișcat un mușchi pe față când spuneati atatea neadevăruri despre țara dumneavoastra! Nu va intreb unde erați când Monica Macovei, prietena dumneavoastra, a modificat fara nicio dezbatere publică Legile justiției, sau când alta prietena a dumneavoastra, Raluca Prună, a modificat zeci de articole din Codul Penal prin Ordonanță de Urgență, asa peste noapte, și nici de ce nu sunteti in stare sa indicati, în mod concret, cu ce afectează OUG 7/2019 independența justiției si Statul de Drept. V-as întreba doar, de ce faceti asta?, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Citește și: Informatorul lui Junker amenință România. Cine vrea să arunce țara în haos

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close