Antena 3 CNN Actualitate Şeful organizaţiei de tineret a PDL din Buhuşi, Radu Mărginean, a murit în condiţii suspecte

Şeful organizaţiei de tineret a PDL din Buhuşi, Radu Mărginean, a murit în condiţii suspecte

Şeful organizaţiei de tineret a PDL din Buhuşi, Radu Mărginean, a murit în condiţii suspecte
Sursa foto: Foto: .telem.ro
04 Mai 2011   •   08:43
În România se moare cu reţeta în mână la câteva minute după ce medicii te trimit acasă. Un tânăr de numai 29 de ani, şeful organizaţiei de tineret a PDL din Buhuşi, a murit la scurt timp după ce a părăsit camera de gardă a spitalului de urgenţă. Se simţea rău, a cerut ajutorul medicilor care i-au dat doua injecţii şi o reţetă iar mai apoi l-au trimis acasă. Cauza morţii încă e necunoscută dar medicii susţin că au acţionat ca la carte.

Radu Mărginean s-a simţit rău şi a chemat o prietenă să-l ducă la spital. Aici i s-au făcut o ecografie şi un EKG şi i s-au administratat două injecţii, apoi a fost trimis acasă.

Rudele şi prietenii au sunat imediat la 112, dar tânărul s-a stins în braţele mamei sale. Nimeni nu îşi explică deocamdată moartea tânărului. Nici măcar medicii. Sunt siguri însă că ei au acţionat corect şi că pacientul a greşit.

Medicii nu pot explica nici faptul că Radu Coriolan Mărginean a ajuns acasă cu o reţetă, dovadă că examinarea medicală a fost făcută până la capăt şi că nu s-a pus problema ca el să fie internat. Deşi iniţial a promis că va face o declaraţie, managerul spitalului din Buhuşi a dispărut pe culoarele unităţii medicale şi nu a mai fost de găsit.
 

 

×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close