Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei din Titu, la plimbare prin Istanbul cu fostul patron al unei fabrici ilegale de ţigarete

Şeful Poliţiei din Titu, la plimbare prin Istanbul cu fostul patron al unei fabrici ilegale de ţigarete

Şeful Poliţiei din Titu, la plimbare prin Istanbul cu fostul patron al unei fabrici ilegale de ţigarete
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Feb 2011   •   15:16

Prieteniile dintre oamenii legii şi infractori continuă să iasă la lumină. Antena 3 a intrat în posesia unei fotografii în care şeful postului de Poliţie din Titu, Laurenţiu Cucuteanu se plimbă în Istanbul alături de un fost patron al unei fabrici ilegale de ţigarete, Dan Ciobanu.

Dan Ciobanu a făcut parte din delegaţia care a însoţit zilele trecute echipa Chindia Târgovişte în Istanbul, în calitate de reprezentant al unei televiziuni în Dâmboviţa, al cărui patron şi este. Printre cei care au fost plecaţi în Turcia se numără şi şeful poliţiei Titu, Laurenţiu Cucuteanu.

Poliţistul a făcut parte din echipa care a început cercetarea în cazul fabricii ilegale de ţigări de la Titu, de pe moşia lui Ciobanu. Acolo se fabricau ilegal mii de pachete de ţigarete care erau vândute apoi pe piaţa neagră.

Dosarul a fost preluat de DIICOT iar Dan Ciobanu s-a apărat atunci spunând că nu ştia despre existenţa fabricii de ţigarete, că spaţiul era închiriat de o persoană din Capitală. Contactat telefonic şeful Poliţiei din Titu a spus că nu ştia că din delegatie face parte şi un individ certat cu legea.

 

×
Subiecte în articol: fotografie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close