Antena 3 CNN Actualitate Şeful SIPI Constanţa a fost demis în urma scandalului Mironescu

Şeful SIPI Constanţa a fost demis în urma scandalului Mironescu

Şeful SIPI Constanţa a fost demis în urma scandalului Mironescu
Sursa foto: Foto: Observatorul de Constanta
25 Mai 2011   •   21:24

Şeful serviciului de informaţii şi protecţie internă Constanţa a fost demis în urma scandalului Mironescu. Decizia a fost luată de ministrul de interne Traian Igaş.

Comisarul şef George Popa a fost demis din cauza managementului slab.  Tot azi a fost eliberat din funcţie şi şeful biroului Protecţie din cadrul SIPI Constanţa.

"În cadrul anchetei demarate de conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, pentru verificarea modului de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către lucrătorii structurilor componente abilitate în plan teritorial şi central, în legătură cu situaţia fostului secretar general al MAI, astăzi, 25 mai a.c., s-a luat măsura eliberării din funcţie a şefului Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) al judeţului Constanţa, comisar şef Popa George", informează, miercuri seară, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), citat de Mediafax.

Astfel, decizia
a fost luată ca urmare a managementului defectuos constatat la nivelul unităţii teritoriale în gestionarea competenţelor specifice.

În continuarea, conducerea unităţii teritoriale va fi asigurată de comisarul de poliţie Marius Daniel Panait. Acesta a deţinut, începând cu anul 2005, funcţia de ofiţer specialist în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Constanţa.
Tot în aceeaşi zi s-a mai dispus şi eliberarea din funcţie a şefului Biroului Protecţie din cadrul SIPI Constanţa. Ancheta internă derulată de conducerea DGIPI la nivel central şi teritorial continuă, urmând ca rezultatele să fie comunicate cu respectarea prevederilor legale.






×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close