Antena 3 CNN Actualitate Şeful SRI Alba, acuzat că a sprijinit o grupare de hoţi de utilaje, pus în libertate

Şeful SRI Alba, acuzat că a sprijinit o grupare de hoţi de utilaje, pus în libertate

Şeful SRI Alba, acuzat că a sprijinit o grupare de hoţi de utilaje, pus în libertate
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Mai 2011   •   09:26
Şeful SRI Alba, Ioan Târnu şi un subcomisar de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au fost puşi în libertate de magistraţii din Alba. Cei doi fuseseră reţinuţi sub acuzaţia că au sprijinit o grupare de hoţi de utilaje din Uniunea Europeană, Târnu fiind deja suspendat din funcţie.

Instanţa a respins, în noaptea de luni spre marţi, propunerea de arestare preventivã pentru 29 de zile fãcutã de procurorii DIICOT. "Curtea de Apel Alba Iulia a dispus cu privire la aceştia mãsura de a nu pãrãsi ţara pentru o perioadã de 30 de zile şi a atras atenţia inculpaţilor cã în caz de încãlcare cu rea-credinţã a obligaţiilor care le revin se va institui faţă de aceştia mãsura arestãrii preventive", a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Decizia nu este definitivã şi poate fi atacatã cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare, informează Mediafax.

Tot în noaptea de luni spre marţi,Curtea de Apel Alba Iulia a decis arestarea preventivã pentru 29 de zile a unui alt inculpat pentru care iniţial Tribunalul Hunedoara dispusese în 17 aprilie mãsura de a nu pãrãsi ţara pentru 30 de zile.
 




 



×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close