Antena 3 CNN Actualitate Șeful unui clan mafiot și-a dat dușmanii prin mașina de tocat, i-a făcut mici la grătar și i-a mâncat cu muștar

Șeful unui clan mafiot și-a dat dușmanii prin mașina de tocat, i-a făcut mici la grătar și i-a mâncat cu muștar

Dezvăluiri incredibile din Austria. Șeful unui clan mafiot ar fi ordonat uciderea rivalilor săi, după care i-a făcut mici la grătar și i-a consumat cu muștar

Șeful unui clan mafiot și-a dat dușmanii prin mașina de tocat, i-a făcut mici la grătar și i-a mâncat cu muștar
de Gabriel Dano    |    24 Iul 2021   •   12:17

Pe 21 decembrie 2018, un tânăr de 32 de ani a fost împușcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile. Sârbul ucis făcea parte din clanul notoriu Kavicki, care luptă împotriva altor grupuri pentru supremația drogurilor în Balcani.

Ulterior, o arestare spectaculoasă a adus noi detalii despre războiul mafiei din Serbia, care lasă urme sângeroase până la Viena,scrie stiridiaspora.ro.

Veljko B., cunoscut sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”, a fost arestat în urmă cu câteva luni, iar autoritățile au pus astfel cap la cap detaliile unor fapte atroce.

Potrivit publicației Heute.at, Veljko B. este acuzat a răpit dușmani, i-a torturat și le-a tăiat membrele într-o pivniță de tortură ascunsă din Ritopek (suburbia Belgradului) folosind o mașină de tocat carne, făcând pastă de Ćevapčići, un fel de mici sârbești.

Pasta rezultată a fost apoi depozitată în frigidere în Muntenegru, la șeful clanului Radoje Z. (38).

Mafioții își hrăneau câinii cu oasele dușmanilor ca avertisment. Pentru a lansa un avertisment dușmanilor săi, șeful clanului a mâncat micii făcuți la grătar cu muștar și ceapă.

Și președintele sârb Aleksandar Vučić î a fost șocat de dezvăluirile făcute într-o emisiune TV și a promis că cei vinovați vor fi găsiți și pedepsiți.

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close