x close

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață. Cum vor circula șoferii

05 Apr 2019   •   19:54
 Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață. Cum vor circula șoferii Galerie foto (3) Sursă foto: Facebook P.M.B

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă, 6 aprilie, ora 08.00: se va circula doar dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu, se anunță într-un comunicat al Primăriei Municipiului București.

„Restricția pe acest tronson este necesară pentru a putea continua lucrările de supralărgire a arterei, de la 2 la 4 benzi, ținând cont de stadiul avansat al lucrărilor și pentru a respecta graficul de lucru.

În prezent, lucrările pentru ridicarea zidului de sprijin al noii artere de circulație sunt aproape finalizate, iar relocarea rețelelor de utilități este într-un stadiu avansat. Se lucrează la viitoarea canalizare pluviala și a început relocarea stâlpilor de electricitate.

Proiectul presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști pentru fiecare sens”, a mai transmis Primăria Capitalei.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati