Antena 3 CNN Actualitate Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață. Cum vor circula șoferii

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață. Cum vor circula șoferii

 Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață. Cum vor circula șoferii
Sursa foto: Sursă foto: Facebook P.M.B
05 Apr 2019   •   19:54

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă, 6 aprilie, ora 08.00: se va circula doar dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu, se anunță într-un comunicat al Primăriei Municipiului București.

„Restricția pe acest tronson este necesară pentru a putea continua lucrările de supralărgire a arterei, de la 2 la 4 benzi, ținând cont de stadiul avansat al lucrărilor și pentru a respecta graficul de lucru.

În prezent, lucrările pentru ridicarea zidului de sprijin al noii artere de circulație sunt aproape finalizate, iar relocarea rețelelor de utilități este într-un stadiu avansat. Se lucrează la viitoarea canalizare pluviala și a început relocarea stâlpilor de electricitate.

Proiectul presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști pentru fiecare sens”, a mai transmis Primăria Capitalei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close