Antena 3 CNN Actualitate Sentinţă pentru mama criminală: interzis la discotecă

Sentinţă pentru mama criminală: interzis la discotecă

Sentinţă pentru mama criminală: interzis la discotecă
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iun 2015   •   14:07

Eleva din Gorj, care anul trecut şi-a ucis copilul abia născut, a fost condamnată. Sentinţa este însă surprinzătoare deşi s-a stabilit că adolescenta a acţionat cu premeditare, judecătorul i-a aplicat doar interdicţia de a merge la discotecă sau de a se întâlni cu iubitul ei.

Localnicii din Slivileşti, Gorj sunt şocaţi de sentinţa pe care a primit-o fata. Toţi îşi aduc aminte de grozăvia petrecută, cu doar câteva luni în urmă, în comuna lor. Eleva de liceu a născut acasă, apoi şi-a ucis pruncul. Le-a povestit totul câtorva colege, iar acestea au mers la poliţie şi au anunţat crima.

Procurorii au demonstrat însă că fata avea discernământ când şi-a ucis copilul. A reuşit chiar să-i ducă de nas pe anchetatori timp de două săptămâni. A ascuns trupul nou-născutului într-un dulap, iar poliţiştilor le-a spus că a dat foc cadavrului. Osemintele prelevate de anchetatori s-au dovedit a fi de la o pisică şi abia atunci fata le-a arătat anchetatorilor rămăşiţele copilului. Pentru aceste fapte, judecătorul a decis că interdicţia de a se vedea cu iubitul şi de a merge la discotecă sau la manifestări sportive, reprezintă o pedeapsă potrivită. Procurorii vor face recurs la sentinţa dată de Tribunalul din Motru şi intenţionează să ceară pedeapsa cu închisoarea pentru fată.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close