Antena 3 CNN Actualitate Şerban Huidu a susţinut varianta derapării şi în faţa procurorilor. Maşinile implicate în accident vor fi expertizate

Şerban Huidu a susţinut varianta derapării şi în faţa procurorilor. Maşinile implicate în accident vor fi expertizate

Şerban Huidu a susţinut varianta derapării şi în faţa procurorilor. Maşinile implicate în accident vor fi expertizate
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Oct 2011   •   08:40

Şerban Huidu a fost audiat de procurorii de la Parchetul Braşov. Realizatorul TV a răspuns la întrebările procurorilor timp de aproximativ două ore. Huidu a venit la Parchet alături de fratele şi avocatul său. Realizatorul TV nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor, nici la intrarea în Parchet şi nici la ieşire. 

Potrivit avocatului lui Şerban Huidu, realizatorul TV a susţinut, în faţa procurorilor, varianta derapării. Huidu le-a spus procurorilor că va depune la dosar actele medicale care dovedesc că avea dreptul să conducă.

Maşinile implicate în accident urmează să fie expertizate în perioada următoare.

Procurorul care investighează accidentul i-a prezentat lui Şerban Huidu, în mod oficial, acuzaţiile care i se aduc.

Imagini cu Şerban Huidu, la ieşirea din Parchetul Braşov


Lui Şerban Huidu i s-au cerut documente medicale de la clinica din Viena pentru audierile de vineri dimineaţă de la Parchetul Braşov. Este prima dată când Huidu a trebuit să se prezinte în faţa procurorilor.

Şerban Huidu a fost citat de procurori să se prezinte, vineri, la ora 09.30, la sediul Parchetului Judecătoriei Braşov, unde a fost audiat ş i-a fost adusă la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă.

Şerban Huidu neagă, prin avocatul său, că a fost distras la volan de către copiii săi şi aceasta ar fi fost, de fapt, cauza accidentului.

Realizatorul  tv a declarat că maşina a derapat pur şi simplu. Un martor, însă, îl contrazice şi spune că circula cu viteză foarte mare.

 
Imagini de la intrarea lui Şerban Huidu în Parchetul Braşov:




×
Subiecte în articol: Serban Huidu procuror accident rutier
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close