Antena 3 CNN Actualitate Şerban Ionescu a depus actele de divorţ. Speră într-un început mai bun şi aşteaptă să meargă în străinătate la analize

Şerban Ionescu a depus actele de divorţ. Speră într-un început mai bun şi aşteaptă să meargă în străinătate la analize

Şerban Ionescu a depus actele de divorţ. Speră într-un început mai bun şi aşteaptă să meargă în străinătate la analize
de O.P.    |    29 Mai 2012   •   05:55

Şerban Ionescu a depus deja actele prin care vrea să divorţeze de Magda Catone. Între timp, s-a întors în spital şi aşteaptă să meargă în străinătate la analize.  Actorul a infirmat zvonurile potrivit cărora a refuzat ajutorul bănesc strâns în urma campaniilor făcute în numele său.

Infidelitatea e motivul invocat de actor pentru separarea de Magda Catone. Nu este prima dată când Şerban Ionescu şi Magda Catone ajung împreună la tribunal, cu gândul de a pleca separat. În 2010, cei doi actori au vrut să se despartă, însă au revenit, mai apoi, asupra deciziei. De aceasta dată, hotărârea pare luată definitiv. Cei doi actori pun astfel capăt unui mariaj de 30 de ani.

Problemele lui Şerban Ionescu nu se opresc aici. Presa a vehiculat informaţia că actorul ar fi refuzat cei 88 de mii de lei alocaţi de guvern din fondul de rezervă al statului şi că ar prefera ajutorul unui sponsor anonim.

În cele din urmă, Şerban Ionescu a infirmat informaţia.Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au luat legatura cu 3 clinici din străinătate, unde actorul ar putea fi re-diagnosticat si tratat.




×
Subiecte în articol: serban ionescu
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close