Antena 3 CNN Actualitate Şerban Ionescu a murit. "Ne-a lăsat pe toţi în urmă. S-a stins îngrozitor de devreme"

Şerban Ionescu a murit. "Ne-a lăsat pe toţi în urmă. S-a stins îngrozitor de devreme"

Şerban Ionescu a murit. "Ne-a lăsat pe toţi în urmă. S-a stins îngrozitor de devreme"
de O.P.    |    22 Noi 2012   •   05:48
 Şerban Ionescu a murit. A fost un actor excepţional, care va rămâne în memoria publicului drept întruchiarea perfectă a personajului Ion. În plus, era un om care polariza energiile pozitive în jurul lui. 

Fiecare clipă cu Şerban face parte din categoria amintri dragi. Sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase pe care le-au rostit apropiaţii actorului în momentul în care au primit vestea dispariţiei sale.

"Lasă în urmă roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil şi ne lasă pe toţi în urmă. Şerban Ionescu a plecat", a spus trist Florin Zamfirescu. Cei doi se cunoşteau de pe vremea când erau studenţi, după cum a mai spus Zamfirescu. El a precizat că Şerban Ionescu a fost un actor şi un om minunat, dar şi un coleg extraordinar. "Într-un fel mă bucur că a scăpat de chin, pentru că ştiu prin ce a trecut", a spus Zamfirescu.


Actriţa Medeea Marinescu a declarat că Şerban Ionescu a fost un om minunat, care "s-a stins îngrozitor de devreme" şi că va avea tot timpul amintirea lui "frumoasă şi luminoasă". Medeea Marinescu a vorbit despre Şerban Ionescu, decedat miercuri seară, la vârsta de 62 de ani, ca despre un om "plin de farmec", care "emana bună dispoziţie în jur".

Actriţa a spus că a ţinut legătura cu fiul lui Şerban Ionescu şi al Magdei Catone, iar băiatul, extrem de talentat, îi va călca pe urme tatălui său. "Dacă există o rază de lumină, e amintirea lui ca om şi a rolurilor pe care le-a lăsat în urmă , iar o a doua este fiul său, pe care l-a adorat", a afirmat Medeea Marinescu.

În ceea ce priveşte relaţia actorilor mai tineri cu Şerban Ionescu, actriţa a caracterizat-o drept "una de mare camaraderie". "O să am tot timpul amintirea lui frumoasă şi luminoasă", a încheiat Medeea Marinescu.

Florina Cercel
: A plecat Şerban, un om minunat, cu o generozitate extraordinară Actriţa Florina Cercel spune că "Şerban Ionescu, decedat miercuri seară, la 62 de ani, era "un om minunat, un om cu o generozitate extraordinară". "A plecat Şerban", a spus actriţa, remarcând că moartea lui Şerban Ionescu a urmat decesului unui alt mare actor, Iurie Darie.

"Dumnezeu i-a iubit că i-a luat. Si unul, şi celălalt au avut o suferinţă îndelungată şi nu meritau. Au fost prea buni actori, prea buni oameni, ca să sufere atât de mult", a spus Florina Cercel. Ea şi-a amintit ca a jucat cu Şerban Ionescu într-un film şi că au stat împreună două luni, undeva în Deltă, ocazie cu care l-a cunoscut bine. "Un om minunat, un om cu o generozitate extarordinară", a afirmat Florina Cercel.




×
Subiecte în articol: serban ionescu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close