Antena 3 CNN Actualitate Sergiu, tatăl călăreț din Iași, este anchetat de polițiști. Ce a făcut e de necrezut!

Sergiu, tatăl călăreț din Iași, este anchetat de polițiști. Ce a făcut e de necrezut!

Sergiu Ion Ciobatariu, tânărul care s-a dus cu calul să-i ducă scutece soției sale aflate la maternitate, este anchetat penal de polițiști după ce a comis o infracțiune.

Sergiu, tatăl călăreț din Iași, este anchetat de polițiști. Ce a făcut e de necrezut!
03 Aug 2020   •   20:30

Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns să fie anchetat penal. Tânărul a fost prins în trafic la volanul unui autoturism, dar nu are permis de conducere.

Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, potrivit bzi.ro.

Tânărul din Iași, care s-a dus pe cal la maternitate să-și ajute soția, s-a mutat cu toată familia în casă nouă

La începutul pandemiei, tânărul Sergiu a devenit cunoscut după ce a fost oprit de polițiștii ieșeni fiindcă a intrat în oraș călare pe cal. Sergiu a explicat atunci că nu avea bani de taxi și nu a găsit pe nimeni să-l ducă la maternitate, în plină pandemie de coronavirus.

Vecinii tânărului spun că nu l-au mai văzut de aproape trei săptămâni.

Sergiu, tânărul tată care a gonit călare până la maternitatea din Iași, a împărțit o parte din ce a primit cu cei săraci

De vreo 3 săptămâni nu l-am mai văzut aici. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și unde a plecat. Am auzit în sat că l-a prins poliția la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a spus un vecin de-al tânărului pentru bzi.
 

×
Subiecte în articol: Sergiu Ion Ciobatariu anchetat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close