Antena 3 Actualitate Serviciu de urgență pentru animale, în Capitală. Gabriela Firea: „Cam cât ar putea să coste un SMURD al câinilor, al animalelor în general”

Serviciu de urgență pentru animale, în Capitală. Gabriela Firea: „Cam cât ar putea să coste un SMURD al câinilor, al animalelor în general”

14 Ian 2017   •   08:51
Serviciu de urgență pentru animale, în Capitală. Gabriela Firea: „Cam cât ar putea să coste un SMURD al câinilor, al animalelor în general”
Sursa foto: Foto. Gabriela Firea/Facebook

Primăria Generală Capitalei vrea să înființeze un serviciu de urgenţă pentru animale. Este vorba despre un sistem de clinici mobile, unde animalele lovite şi netrasnportabile să poată să fie preluate şi tratate. Pentru moment este vorba despre un proiect pilot care va fi implementat de către Autoritatea pentru Protecţia şi Supravegherea Animalelor cu susţinerea consilierului general al ALDE, Tudor Ionescu, şi girat de primarul General, Gabriela Firea.

Serviciul care ve va numi SMURF, va funcţiona după modelul SMURD şi va fi finanţat de Primăria Generală a Capitalei.

În plus, primăria Capitalei vrea să înfiinţeze şi o poliţie a animalelor care să aplice sancţiuni pentru cei care îşi maltratează sau abandonează patrupedul pe stradă.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close