Antena 3 CNN Actualitate ”Sexul oral neplătit urmat de muşcături de penis este perversiune sau vătămare?” Întrebare OBSCENĂ în magistratură

”Sexul oral neplătit urmat de muşcături de penis este perversiune sau vătămare?” Întrebare OBSCENĂ în magistratură

”Sexul oral neplătit urmat de muşcături de penis este perversiune sau vătămare?”  Întrebare OBSCENĂ în magistratură
Sursa foto: Foto: constructedthoughts.wordpress.com
31 Ian 2013   •   19:37

Duminică, 27 ianuarie, s-a desfășurat prima proba din etapa eliminatorie a concursului de admitere directă în magistratură 2013.

Însă cei 969 candidați au avut o mare supriză. La Grila nr.1, disciplina Drept penal, întrebarea 71, au întâlnit o întrebare ieșită din comun. Un bărbat, care a întâlnit o tânără într-un club, i-a promis acesteia 150 de lei în schimbul unui act sexual oral. Însă în timpul actului, bărbatul, nemulțumit de prestație, i-a spus femeii că nu îi va mai da banii. La auzirea acestor cuvinte, tânăra l-a mușcat de penis până ce el a accceptat să îi dea banii.

Întrebarea 71

În timp ce X întreţinea un act sexual cu Y, majoră, pe care o cunoscuse într-un club şi căreia îi promisese suma de 150 lei în schimbul acestui act, i-a spus lui Y că nu-i va remite suma întrucât nu este mulţumit de prestaţia ei. În acest moment, Y şi-a înfipt dinţii în organul sexual al lui X, acceptând să îl elibereze doar când X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest caz:

a. Fapta de vătămare corporală comisă de Y este săvârşită în legitimă apărare, Y acţionând pentru recuperarea sumei datorată de X;

B. Y nu a comis o infracţiune de şantaj care absoarbe vătămarea corporală;

C. Y nu a comis o infracţiune de perversiune sexuală.


Precizăm că răspunsul corect la acest punct, conform grilei INM, este punctul C.



Puteți vedea și restul subiectelor pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii.

×
Subiecte în articol: intrebare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close