”Sexul oral neplătit urmat de muşcături de penis este perversiune sau vătămare?” Întrebare OBSCENĂ în magistratură

de L.D.    |    31 Ian 2013   •   19:37
”Sexul oral neplătit urmat de muşcături de penis este perversiune sau vătămare?”  Întrebare OBSCENĂ în magistratură Foto: constructedthoughts.wordpress.com

Duminică, 27 ianuarie, s-a desfășurat prima proba din etapa eliminatorie a concursului de admitere directă în magistratură 2013.

Însă cei 969 candidați au avut o mare supriză. La Grila nr.1, disciplina Drept penal, întrebarea 71, au întâlnit o întrebare ieșită din comun. Un bărbat, care a întâlnit o tânără într-un club, i-a promis acesteia 150 de lei în schimbul unui act sexual oral. Însă în timpul actului, bărbatul, nemulțumit de prestație, i-a spus femeii că nu îi va mai da banii. La auzirea acestor cuvinte, tânăra l-a mușcat de penis până ce el a accceptat să îi dea banii.

Întrebarea 71

În timp ce X întreţinea un act sexual cu Y, majoră, pe care o cunoscuse într-un club şi căreia îi promisese suma de 150 lei în schimbul acestui act, i-a spus lui Y că nu-i va remite suma întrucât nu este mulţumit de prestaţia ei. În acest moment, Y şi-a înfipt dinţii în organul sexual al lui X, acceptând să îl elibereze doar când X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest caz:

a. Fapta de vătămare corporală comisă de Y este săvârşită în legitimă apărare, Y acţionând pentru recuperarea sumei datorată de X;

B. Y nu a comis o infracţiune de şantaj care absoarbe vătămarea corporală;

C. Y nu a comis o infracţiune de perversiune sexuală.


Precizăm că răspunsul corect la acest punct, conform grilei INM, este punctul C.Puteți vedea și restul subiectelor pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii.

Parteneri
x close