Antena 3 CNN Actualitate Sfâșietor. Vali a murit în Anglia în ziua în care fiica lui împlinea 12 ani. Care a fost ghinionul său

Sfâșietor. Vali a murit în Anglia în ziua în care fiica lui împlinea 12 ani. Care a fost ghinionul său

Sfâșietor. Vali a murit în Anglia în ziua în care fiica lui împlinea 12 ani. Care a fost ghinionul său
17 Oct 2019   •   19:00

Valentin Sâmbiteanu, un român care lucra la o croitorie din Londra, a murit într-un groaznic accident de circulație. 

Pe 20 octombrie, Valentin postase un mesaj pentru fiica sa, Izabela, care tocmai împlinea 12 ani și rămăsese în România. Urma să o sune, pentru a-i spune „La mulți ani!”, dar nu a mai apucat, potrivit Observator.tv.

Joi seară, bărbatul în vârstă de 35 de ani se întorcea de la serviciu pe o șosea circulată de la periferia Londrei. La un moment dat, un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin.

Impactul a fost extrem de violent. Valentin a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. Bărbatul s-a stins în câteva minute, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Valentin plecase din România în urmă cu patru ani pentru a găsi de lucru în Londra, după ce divorţase. Aici s-a angajat la o croitorie. Vorbea cu fetița sa des la telefon și posta mesaje pe Facebook de fiecare dată când aceasta mai sărbătorea un an din viață.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close