Antena 3 CNN Actualitate Și-a salvat tatăl prins sub mașină, chiar dacă are doar opt ani. ”Un înger m-a ajutat să ridic mașina!”

Și-a salvat tatăl prins sub mașină, chiar dacă are doar opt ani. ”Un înger m-a ajutat să ridic mașina!”

Și-a salvat tatăl prins sub mașină, chiar dacă are doar opt ani. ”Un înger m-a ajutat să ridic mașina!”
Sursa foto: Foto captura video YouTube
10 Mar 2017   •   10:21

Un băiețel de opt ani i-a uluit pe toți după ce a găsit puterea să ridice o mașină care căzuse peste tatăl lui, strivindu-l din ce în ce mai tare.

Potrivit CNN,  J.T Parker își ajuta tatăl și fratele mai mare să repare mașina, o Toyota Prius, când a avut loc incidentul. La un moment dat, fiul cel mare s-a tăiat la mână și a plecat în casă să se bandajeze, iar J.T a rămas cu tatăl lui lângă mașină.

O secundă de neatenție și o manevră greșită a făcut ca mașina să sară de pe cric și să cadă peste bărbatul aflat la pământ, strivindu-l. În acel moment, băiatul de opt ani a sărit să ridice mașina și să-și salveze tatăl.

”Nu mă puteam mișca deloc. Eram complet imobilizat și am leșinat. Am crezut că asta e tot. O să mor acolo”, a povestit bărbatul.

Acum, băiatul este văzut ca un erou în comunitatea locală și chiar a primit un premiu în acest sens. Însă el le spune tuturor că un înger l-a ajutat să ridice mașina.

 

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close