Silviu Lung, fostul mare portar al României, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

de A.B.    |    14 Mai 2015   •   13:51
Silviu Lung, fostul mare portar al României, trimis în judecată pentru ucidere din culpă Foto: enational.ro
Fostul portar al Universităţii Craiova a fost trimis în judecată. Silviu Lung este în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. El este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă după ce în ianuarie 2014 a produs un accident în care un bărbat de 41 de ani a murit, iar cei doi copii ai săi aflaţi pe bancheta din spate a maşinii au fost grav răniţi.

Procurorul care a întocmit rechizitoriul a recomandat instanţei de judecată să aibă în vedere faptul că, prin activitatea sa sportivă, Silviu Lung a creat o imagine pozitivă României.

Bărbatul care a murit în accident îşi luase cei doi copii de la şcoală când Silviu Lung a intrat frontal în el. Mai mult bărbatul chiar prevestise cum avea să se petreacă accidentul. Soţia sa îl rugase să conducă cu grijă când a plecat de acasa. Acesta i-a spus că de regulă merge prudent, numai să nu intre altul în el.În urma accidentului, bărbatul de 41 de ani a murit pe loc, fetiţa a fost grav rănită, iar băiatul aflat tot pe bancheta din spate a avut răni mai uşoare.

Parteneri
x close