Antena 3 CNN Actualitate Silviu Prigoană îşi vrea fiul pieton, după ce Honorius a condus cu 115 km/oră (VIDEO)

Silviu Prigoană îşi vrea fiul pieton, după ce Honorius a condus cu 115 km/oră (VIDEO)

Silviu Prigoană îşi vrea fiul pieton, după ce Honorius a condus cu 115 km/oră (VIDEO)
Sursa foto: Honorius
03 Apr 2010   •   10:03

Silviu Prigoană cere autorităţilor să îi suspende permisul de conducere fiului său, Honorius. Asta după ce Prigoană Junior a avut din nou de a face cu legea pentru că a călcat prea tare pedala de acceleraţie. "Honorius ori a lipsit de la ore când a făcut şcoala de şoferi, ori l-a avut instructor pe Stevie Wonder", spune acum nervos tatăl său. Poliţia dă însă din umeri şi susţine că permisul lui Honorius nu poate fi suspendat pentru că acesta nu a depăşit cu mult viteza legală.

Honorius Prigoană a fost amendat pe DN1, după ce a fost prins de radar conducînd cu 115 km pe oră în localitate. Contactat de Antena 3, Prigoană junior a confirmat abaterea, dar a refuzat să dea mai multe detalii.
La aflarea veştii, tatăl său a reacţionat însă foarte dur. A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

"L-am sunat imediat pe domnul Ciocan, ca să-i anuleze permisul. Ori a lipsit de la ore când a făcut şcoala de şoferi ori l-a avut instructor pe Steve Wonder. Poate aşa o să îi intre în cap care este viteza legală ", a declarat Silviu Prigoană, citat de Gândul.

Acesta a mai spus că a aflat din presă de cele întâmplate.

La rândul său, Ciocan a confirmat dialogul purtat cu Prigoană senior. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat însă că permisul nu poate fi suspendat decât dacă viteza este cu 50 de kilometri la oră mai mare decât cea legală.

Nu este însă pentru prima dată când Honorius apasă prea tare pedala de acceleraţie. În vara lui 2008, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins gonind prin Bucureşti, deşi avea permisul suspendat.



Antena 3




×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close